ytbehandling av koppar

Vi kan ytbehandling av koppar

Är du designer, arbetar du inom elektrosektorn eller på en mekanisk verkstad? På Karlskrona Metallplätering utför vi ytbehandling av koppar. Oavsett vart i det avlånga landet du bor är vi din leverantör! Oavsett hur stora eller små volymer du har behov av, är det inget problem för oss. Karlskrona Metallplätering utför kompletta och högkvalitativa lösningar som är specialanpassade efter dina behov!

Vad innebär ytbehandling av koppar?

Ytbehandling av koppar fungerar bra i såväl tekniskt som i dekorativt syfte. Ytbehandlingen används framförallt till detaljer som vid ett senare tillfälle ska beläggas med nickel, tenn eller silver. När vi genomför vårt arbete anpassar vi oss efter kundens behov och utför regelbundna interna kontroller som vi även dokumenterar och protokollför. Därför ser vi till att ha en god kommunikation med kund, korta ledtider och säkra leveranser under hela processen.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

100% nöjda kunder

1982 gick startskottet för Karlskrona Metallplätering. Från start låg mycket fokus på ytbehandling av lamparmaturer. Senare övergick arbetet till endast ytbehandling inom legoindustrin. Idag erbjuder vi våra uppdragsgivare högkvalitativa lösningar som tillgodoser kundens behov. Genom vår gedigna erfarenhet och en produktion som möter framtidens teknik utför vi ytbehandlingar med guld, nickel, koppar, tenn och silver. 

 

Karlskrona Metallplätering har mer än 40 års erfarenhet i bagaget inom metaller och ytbehandlingar. Idag arbetar vi med kunder över hela Skandinavien där våra största uppdragsgivare är inom telekomindustrin. Utöver detta utför vi även reparationer på såväl prydnadssaker som bilar och båtar. Vi sätter alltid kunden i fokus och vår målsättning är 100% nöjda kunder. Kontakta oss för mer information!

Därför ska ni välja oss vid ytbehandling av koppar

GLOBALA

Vi har kunder över hela Skandinavien

NÖJDA KUNDER

Vi har som målsättning att ha 100 % nöjda kunder

ERFARENHET

Vi har över 40 års erfarenhet i bagaget