ytbehandling av nickel

Vi kan ytbehandling av nickel

Ytbehandling av nickel kan rädda en hel produkt. Karlskrona Metallplätering utför lika väl stora som små serier av varierande material. Det spelar ingen roll vart i vårt avlånga land du bor, därför att idag har vi kunder runt om i hela Skandinavien. Vi arbetar med att möta kundens förväntningar gällande funktion, utseende och skydd. Oavsett hur stora eller små volymer du har behov av, är volym inget problem för oss. Karlskrona Metallplätering utför kompletta, högkvalitativa lösningar som är specialanpassade efter dina behov!

Vad innebär ytbehandling av nickel?

Ytbehandling av nickel förhindrar och fördröjer att rost utvecklas och förstör dina produkter. Därför lämpar sig detta väl som ytfinish på koppar- och järnledningar. Karlskrona metallplätering kör även såväl stora som små serier i varierande material. Under vår framställningsprocess anpassar vi oss efter kundens behov. Därför ser vi till att ha en god kommunikation med kund, korta ledtider och säkra leveranser under hela processen.

Vad kan vi hjälpa dig med?

100% nöjda kunder

1982 gick startskottet för Karlskrona Metallplätering. Från start låg mycket fokus på ytbehandling av lamparmaturer. Senare övergick arbetet till endast ytbehandling inom legoindustrin. Idag erbjuder vi våra uppdragsgivare högkvalitativa lösningar som tillgodoser kundens behov. Genom vår gedigna erfarenhet och en produktion som möter framtidens teknik utför vi ytbehandlingar av guld, nickel, koppar, tenn och silver. 

 

 

Karlskrona Metallplätering har mer än 40 års erfarenhet i bagaget inom metaller och ytbehandlingar. Idag arbetar vi med kunder över hela Skandinavien där våra största uppdragsgivare är inom telekomindustrin. Utöver detta utför vi även reparationer på såväl prydnadssaker som bilar och båtar. Vi sätter alltid kunden i fokus och vår målsättning är 100% nöjda kunder. Kontakta oss för mer information!

Därför ska ni välja oss vid ytbehandling av nickel

GLOBALA

Vi har kunder över hela Skandinavien

NÖJDA KUNDER

Vi har som målsättning att ha 100 % nöjda kunder

ERFARENHET

Vi har över 40 års erfarenhet i bagaget