ytbehandling av tenn

Vi kan ytbehandling av tenn

Är du designer, arbetar du inom elektro sektorn eller på en mekanisk verkstad? På Karlskrona Metallplätering utför vi ytbehandling av tenn. Oavsett vart i det avlånga landet du bor är vi din leverantör! Vi arbetar med att möta kundens förväntningar gällande funktion, utseende och skydd. Det spelar ingen roll hur stora eller små volymer du har behov av, volym är inget problem för oss. Karlskrona Metallplätering utför kompletta, högkvalitativa lösningar som är specialanpassade efter dina behov!

Vad innebär ytbehandling av tenn?

Ytbehandling av tenn utförs framförallt som skydd mot korrosion på kopparledningar. Det finns många fördelar med metallen, en av dem är att den är böjbar. Dessutom har den god lödbarhet och lämpar sig därför för elektriska komponenter. Utöver detta fungerar ytbehandling av tenn i ett dekorativt syfte.  Under vår framställningsprocess anpassar vi oss efter kundens behov. Därför ser vi till att ha en god kommunikation med kund, korta ledtider och säkra leveranser under hela processen.

 

Vad kan vi hjälpa dig med? 

100% nöjda kunder

1982 gick startskottet för Karlskrona Metallplätering. Från start låg mycket fokus på ytbehandling av lamparmaturer. Senare övergick arbetet till endast ytbehandling inom legoindustrin. Idag erbjuder vi våra uppdragsgivare högkvalitativa lösningar som tillgodoser kundens behov. Genom vår gedigna erfarenhet och en produktion som möter framtidens teknik utför vi ytbehandlingar med guld, nickel, koppar, tenn och silver. 

 

Karlskrona Metallplätering har mer än 40 års erfarenhet i bagaget inom metaller och ytbehandlingar. Idag arbetar vi med kunder över hela Skandinavien där våra största uppdragsgivare är inom telekomindustrin. Utöver detta utför vi även reparationer på såväl prydnadssaker som bilar och båtar. Vi sätter alltid kunden i fokus och vår målsättning är 100% nöjda kunder. Kontakta oss för mer information!

Därför ska ni välja oss vid ytbehandling av tenn

GLOBALA

Vi har kunder över hela Skandinavien

NÖJDA KUNDER

Vi har som målsättning att ha 100 % nöjda kunder

ERFARENHET

Vi har över 40 års erfarenhet i bagaget